ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

φροντίζουμε να προσφέρουμε το προσωπικό μας στίγμα, βρίσκοντας ανταπόκριση στο δικό μας ιδιαίτερο κοινό.

Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση που εμπορεύεται χαρτικά, γραφική ύλη και είδη χειροτεχνίας. Στο κατάστημά μας, που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, μπορεί κάποιος να βρει ιδιαίτερης αισθητικής αξίας εισαγόμενα και ελληνικά προϊόντα και καθημερινό εξοπλισμό για το γραφείο, το σχολείο, τα χόμπι του. Εξελισσόμαστε με το πέρασμα του χρόνου και φροντίζουμε να προσφέρουμε το προσωπικό μας στίγμα, βρίσκοντας ανταπόκριση στο δικό μας ιδιαίτερο κοινό.

Συνεργαζόμαστε με επιλεγμένες εταιρείες στην Ελλάδα και διασφαλίζουμε καλή ποιότητα προϊόντων σε συνάρτηση με την τελική τιμή πώλησής τους. Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε σε όσους δεν έχουν αποκλειστικό κριτήριο το φθηνότερο προϊόν, αλλά αναζητούν προδιαγραφές που εγγυώνται καλύτερη απόδοση και διάρκεια σε ό,τι επιλέγουν.

Διαθέτουμε ποικιλία προϊόντων ιστορικών ευρωπαικών εταιρειών, όπως πένες, μηχανικά μολύβια, στυλό και roller που ξεχωρίζουν για το design τους από την εταιρεία Paraphernalia με έδρα το Μιλάνο.  Φλωρεντιανά χαρτιά περιτυλίγματος, βιβλιοδεσίας και συσκευασίας, τετράδια,  και σετ αλληλογραφίας από την εταιρεία Rossi. Μεγάλη ποικιλία μελανιών και ειδών καλλιγραφίας από τη γερμανική εταιρεία Standardgraph.

Παράλληλα, μας εμπνέει η αγάπη και η αφοσίωση των Ιαπώνων στη δημιουργία χαρτιού και γραφικής ύλης και γι’αυτό έχουμε στραφεί σε εισαγωγές ιαπωνικών προϊόντων. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μελάνια sumi,πινέλα και χαρτιά sumi-e, origami, chiyogami (ιαπωνικές μεταξοτυπίες), σημειωματάρια Tomoe River, μαρκαδόρους ζωγραφικής και manga Deleter.

Η εξειδίκευση μας πάνω στα προϊόντα που διαθέτουμε, η πολύχρονη εμπειρία  και η αγάπη μας για τα είδη γραφής και το χαρτί είναι κάτι που επιθυμούμε να μοιραζόμαστε μαζί σας. Είμαστε χαρούμενοι που πολλοί από εσάς και ειδικότερα οι φανατικοί των stationery κάνετε το paper place σημείο αναφοράς στην αγορά της πόλης.

Πλέον διαθέτουμε e-shop και σας καλούμε να περιηγηθείτε στον κόσμο του paper place. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να ανταποκριθούμε στον καθένα σας ξεχωριστά.
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ BRANDS
Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύσει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.